Om oss

Kays betongsaging ble etablert i 1998. Bedriften har siden den gang vokst seg sterk med allsidige og dyktige medarbeidere. I 2023 feirer vi 25 års jubileum.

Kays betongsaging holder til på Bryne og har et stort arbeidsområde i hele Rogaland. Vi er en sterk aktør med gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark. Dette gjør at vi raskt kan bistå deg innen riving, miljøsanering, betongsaging, meisling og kjerneboring.

Vi leverer til avtalt tid. Kvalitet og presisjon er to ord som beskriver vårt arbeid.

Om dette er kvaliteter som også er viktige for deg, er vi sikre på at vi får til et godt samarbeid. Vi har mange års erfaring fra bransjen og bidrar gjerne til at ditt prosjekt blir slik som ønsket. Vi yter gjerne det lille ekstra og er ikke redd for verken store eller små utfordringer.

 

Miljøtårnsertifisering

Vår virksomhet har blitt Miljøfyrtårnsertifisert. Arbeidet fram mot sertifisering
tok 4 måneder. I denne perioden gikk bedriften og en konsulent gjennom miljøtema som HMS, innkjøp, avfall, energi, transport osv.

Hva oppnår vi med sertifiseringen? Spare penger på drift, kontinuerlig satsing på HMS og arbeidsmiljø, komme i posisjon ved privat og offentlige anbud, inneha dokumentasjon overfor alle kunder, og inneha dokumentasjon overfor Brønnøysundregistrene og krav i Miljøinformasjonsloven.

Dessuten er vil stolte over å kunne bidra til er renere og trivligere verden og gjøre vårt for å ta vare på naturen.

Svein Arne Sirevåg

Sølvi Frøyland

Kay Magne Sirevåg